Blue Nile
Blue Nile bestaat uit 46 appartementen, variërend in grootte van 76 m² tot 108 m². Er is ruime keuze in indelingen en types. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afbouwpakketten. Parkeren kan op loopafstand.
Standaard worden de woningen in Blue Nile met een fraaie keuken en sanitair opgeleverd. Het is ook mogelijk de woning te kopen zonder keukeninrichting en sanitair, zodat u zelf aan de slag kunt. De vanaf v.o.n. prijs is hierop gebaseerd. Een appartement kopen in Blue Nile geeft u vrijheid. Niet alleen qua afwerking en uitvoering, maar ook financieel beslist u zelf. U kunt ervoor kiezen om de erfpacht in een keer mee te financieren bij de aankoop van uw woning. Liever een lagere hypotheek? U kunt er ook voor kiezen om de canon van de erfpacht jaarlijks te voldoen. U vaart dus altijd uw eigen koers!
Architectuur
Aan de Waldorpstraat in het nieuwe Laakhaven West verrijzen de River Towers, een ontwerp van Kampman Architecten. De torens, respectievelijk 10 lagen (Blue Nile) en 12 lagen hoog (White Nile), vormen een duidelijk geheel, maar hebben elk een uniek karakter. Blue Nile bestaat uit 46 koopappartementen. Opvallend is de dynamische, bijna vloeibare uitstraling van deze toren. De hardsteenkleurige basis gaat naar boven toe over in steeds lichtere kleuren metselwerk. De glazen balustrades garanderen een mooi uitzicht vanaf de royaal uitkragende balkons.
Er zijn in totaal 9 etages appartementen met een grote variatie aan oppervlakten en indeling. Het gebouw wordt tenslotte bekroond met 4 penthouses op de bovenste verdieping. Elk penthouse bezit een groot zonnig privé terras.
De River Towers beloven een opvallende verschijning in de nieuwe wijk te worden.
Bij de voordeur al een thuisgevoel.....
Direct bij binnenkomst onderscheidt Blue Nile zich in uitvoering en ontwerp. Zowel de gangen als de liftruimte zijn in frisse, lichte tinten afgewerkt. Het gebouw is voorzien van twee liften, zodat lang wachten niet nodig is. Uiteraard is het complex ook voorzien van een inpandig trappenhuis. Tenslotte is de entree voorzien van een camera, welke door middel van een videofoon is verbonden met de appartementen .
Praktisch en stijlvol
Alle appartementen zijn voorzien van een handige bergruimte op de verdieping, welke direct vanuit het appartement te bereiken is. Hierin is plaats voor een wasmachine, droger, kastruimte en dergelijke. Beneden op de begane grond is bovendien een gemeenschappelijke fietsenberging. Uw fiets of scooter kunt u dus gewoon op de begane grond stallen.
De luxe van NIEUW
Standaard worden de appartementen in Blue Nile opgeleverd voorzien van een fraaie keuken in L-opstelling. Ook de badkamer is zeer compleet uitgerust. Wilt u het toch nog nét even anders? Maak dan de keuze uit onze afbouwpakketten of laat uw woning casco opleveren.
Living in style
Alle appartementen zijn voorzien van ruime, lichte livings, welke klaar zijn om geheel naar uw smaak en stijl te worden afgewerkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk gerust verder op deze site of neem contact op met een van de makelaars.
Watching the world go by
Geniet van het stadsleven vanaf uw balkon of dakterras: watching the world go by...
Disclaimer | Developed by U-lab