06/10/2016
De laatste appartementen zijn opgeleverd!
Vandaag zijn de laatste woningen van het project Blue Nile, de tweede fase van het project River Towers in de Haagse wijk Laakhaven West, opgeleverd aan de kopers.

Het gebouw is ontworpen door Kampman Architecten en gebouwd door Ouwehand Bouw. Het bestaat uit 46 appartementen met 3, 4 en 5 kamerwoningen (inclusief 4 penthouses). Daarnaast zijn op de begane grond 2 commerciële ruimten gecreëerd waarin een schoonheidssalon en een gezondheidscentrum met huisarts en apotheek gevestigd zullen worden. Het gehele project is binnen een tijdsbestek van 2 jaar ontwikkeld en gebouwd. Een resultaat waar alle betrokken partijen trots op zijn!
06/11/2015
Timelapse: herinrichting van de Neherkade
Bijna anderhalf jaar werd er gewerkt aan de nieuwe Neherkade in het Laakkwartier van Den Haag. De Neherkade is een belangrijke toegangsweg naar Laakhaven West, waar het project River Towers zich bevindt.

De gemeente Den Haag heeft deze werkzaamheden nu in een filmpje van iets meer dan drie minuten samengevat.In deze timelapse, waarin alles versneld wordt afgespeeld, kun je goed zien hoe de bouw verloopt. Tijdens de operatie kon het verkeer gebruik blijven maken van de Neherkade.

Klik hier om het filmpje dat in opdracht van de gemeente is gemaakt te bekijken.
01/09/2015
De bouw is gestart
De bouw van Blue Nile is van start gegaan! De aannemer Ouwehand Bouw is begonnen met de bouw van appartemenentencomplex Blue Nile, de tweede fase van het project River Towers.

Klik hier om de voortgang van de bouw via een livestream te volgen.
17/08/2015
Invulling commerciƫle ruimten
Inmiddels zijn drie van de vier commerciële ruimten gelegen op de begane grond verkocht. In ruimte 1 komt een schoonheidssalon. In ruimte 3 en 4 komt een huisartsenpraktijk met daarnaast nog meerdere zorgdiciplines.

Zodra de invulling van de laatste commerciële ruimte bekend is, brengen wij u op de hoogte.
30/07/2015
Definitieve datum start bouw bekend!
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de datum voor de start van de bouw van de laatste fase van het project River Towers bekend is geworden! Door de succesvolle verkoop, start aannemer Ouwehand Bouw op 31 augustus 2015 met de bouw van appartementencomplex Blue Nile.

Heeft u interesse in een appartement in de Blue Nile (vanaf 133.000 euro VON)? Vul dan snel het inschrijfformulier in. U profiteert tot 1 september a.s. nog van aankoop zonder kosten van grond- en bouwrente! Vraag bij uw makelaar naar de voorwaarden.
26/06/2015
Blue Nile Business in verkoop!
Vandaag is de verkoop van Blue Nile Business van start gegaan!

De 4 commerciële ruimten op de begane grond zijn te koop vanaf 55 m² en zijn onderling te koppelen tot een ruimte van totaal 241 m². Nadorp Makelaars verzorgt de verkoop van de commerciële ruimten. Meer informatie is te zien op de website: www.bluenilebusiness.nl.
18/05/2015
Maximale hypotheek wordt verlaagd per 01 juli 2015
Twijfelt u nog over een kopen van één van de woningen in Blue Nile? Beslis nu snel! Vanaf 1 juli worden alle hypotheekeisen aangescherpt, niet alleen die voor de NHG hypotheken. Lees hieronder meer over de verandering.

Voor hypotheekrentes onder de 3,5% geldt vanaf 1 juli een lagere maximale hypotheek. Geldverstrekkers moeten vanaf die datum met lagere financieringslastpercentages rekenen. Dit zorgt ervoor dat met de lage hypotheekrente van dit moment, veel mensen tussen de € 5.000 en € 25.000 minder kunnen lenen.

Als voorbeeld een situatie van twee mensen die een inkomen hebben van € 30.000 en € 20.000. Er wordt getoetst met een rente van 2,5%. Tot 1 juli kunnen zij ruim € 247.000 lenen, met de toetsing na 1 juli is dat nog € 221.000. Een verschil van maar liefst € 26.000! Bron: Hypotheekshop
12/05/2015
Start bouw Blue Nile
De voorbereidingen van het project en de verkoop lopen goed. Dit is goed nieuws! Wanneer het project volgens planning blijft verlopen, kan er september 2015 gestart worden met de bouw.

Bent u geïnteresseerd in een van de appartementen maar heeft u uw interesse nog niet kenbaar gemaakt aan de makelaar? Neem dan contact op met Stokman Van Duren of Oost West Makelaars!

Zij zijn telefonisch bereikbaar via: 070 - 427 12 00 en 070  392 72 22
24/02/2015
Bekijk de Blue Nile film
Blue Nile, een appartementen gebouw in de geheel vernieuwde wijk Laakhaven West. Hoe gaat de wijk eruit zien? Of het gebouw? Door middel van de Blue Nile film geven wij een zo realistisch mogelijk beeld van de vernieuwende wijk met de Blue Nile. Veel plezier bij het bekijken van de mooie film!
16/02/2015
Bouw White Nile gestart
Afgelopen week is de bouw gestart van de White Nile (rechter gebouw), één van de appartementgebouwen in het project "Rivertowers". Dit gebouw is verkocht ten behoeve van de verhuur. In de White Nile worden 66 appartementen gebouwd met in de plint van het gebouw commerciële ruimten.
20/11/2014
Beeld Waldorpstraat
Een beeld van de Waldorpstraat waar links de Blue Nile gebouwd zal worden. De eerste verkoopgesprekken zijn zeer succesvol verlopen, de eerste tekenafspraken staan ook al gepland. Interesse? Schrijf je in via de website of bel met de makelaar via 070-392 72 22.
16/10/2014
Schrijf u nu direct in!
U kunt u nu direct inschrijven op een bouwnummer naar keuze voor het nieuwbouwproject River Towers, Blue Nile. Vul het inschrijfformulier in om een woning toegewezen te krijgen via onderstaande link.

Via het inschrijvingsformulier kunt u uw belangstelling tonen voor de appartementen. Hiermee geeft u uw voorkeur aan voor een specifieke woning in het appartementencomplex Blue Nile met behulp van de bouwnummers.

Vul het online inschrijfformulier in en geef aan welk appartement uw voorkeur heeft. Nadat u een woning toegewezen hebt gekregen, zult u uitgenodigd worden voor een verkoopgesprek voor uw gekozen woning. Hier wordt de rest van de koopprocedure doorgenomen.

Om u nu direct in te schrijven, klikt u hier!
07/10/2014
Start Verkoop River Towers
Oost West Makelaars start 16 oktober a.s. met de verkoop van het Nieuwbouw project River Towers namens NU Projectontwikkeling. Het project bestaat uit 46 appartementen met een vanaf prijs vanaf
€ 133.000 v.o.n., variërend in grootte van 73 m2 tot wel 107 m2! Er is een ruime keuze in indelingen en types.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afbouwpakketten. Standaard worden de woningen bij de River Towers met een fraaie keuken en sanitair opgeleverd. Het is ook mogelijk om de woning te kopen zonder keukeninrichting en sanitair, zodat u zelf uw droomhuis kunt realiseren.
Heeft u interesse en wilt u meer informatie ontvangen?

Dan bent u op 16 oktober a.s. van harte welkom tijdens de start verkoop.

Locatie : Apeldoornselaan 103 - Den Haag van 19.00 tot 21.00 uur.

Wij hopen u op 16 oktober 2014 te mogen begroeten.
03/10/2014
Binnenkort in verkoop
Half oktober start de verkoop van de Blue Nile. Dit gebouw omvat 42 appartementen en 4 penthouses al vanaf 
 € 133.000,= v.o.n.. Schrijf u nu alvast in en wij houden u op de hoogte!
05/08/2014
Werkzaamheden infrastructuur Waldorpstraat
De gehele infrastructuur van de Waldorpstraat wordt momenteel vernieuwd. De verwachting gereedkomen van de nieuwe inrichting van de Waldorpstraat is 15 augustus. Ook de 1e Van der Kunstraat en de 1e Lulofsdwarsstraat krijgen een nieuwe inrichting.
01/08/2014
De eerste impressies online
De eerste interieur impressies en plattegronden van het project zijn inmiddels gereed en worden nu al op de projectwebsite getoond!
Zodra er nieuw materiaal over het project beschikbaar is, komt dit direct op de website te staan.
18/06/2014
Binnenkort: start verkoop!
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van de 46 appartementen van Blue Nile. Zodra het start verkoopmoment bekend is, zullen wij die hier aan u kenbaar maken!

U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellenden. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang en u ontvangt dan binnenkort een uitnodiging voor het officiële start verkoop moment.
01/05/2014
Het project krijgt vorm!
De ontwikkelingen van het project lopen voorspoedig. Tijd dat het project een naam krijgt.

In de volledig vernieuwde wijk Laakhaven verrijzen binnenkort twee wooncomplexen met commerciële ruimten op de begane grond. De ene woontoren is reeds verkocht aan een belegger ten behoeve van de verhuur. Dit gebouw telt 66 appartementen en heet White Nile. De kleinere tweede toren, ten behoeve van de verkoop, heet Blue Nile gezamenlijk: River Towers.

Binnenkort zal er meer bekend gemaakt worden over de appartementen in River Towers!
30/03/2014
Laakhaven bloeit
Ook alle kavels van de 3e tranche van de kavelverkoop door de gemeente Den Haag zijn onder optie gegeven.

Na de succesvolle eerste en tweede tranche van kavels die allen onder optie en inmiddels gereserveerd zijn, zijn nu ook alle laatste kavels die nog beschikbaar waren in Laakhaven onder optie gegeven.

Door de diversiteit tussen de optanten van alle tranches, zowel kleine ontwikkelaars, als particulieren, wordt er veel dynamiek aan het gebied toegevoegd. De gemeente heeft inmiddels opdracht gegeven om de overige kavels in Laakhaven West bouwrijp te maken. Binnenkort wordt ook de gehele infrastructeur van de Waldorpstraat vernieuwd. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat Laakhaven in bloei komt te staan!
Disclaimer | Developed by U-lab