Laakhaven-West
De wijk Laakhaven in Den Haag was ooit al eens het grootste nieuwbouwgebied van Nederland.  Nu is het wederom een van de grotere nieuwbouwwijken van Den Haag. Laakhaven Oost is inmiddels succesvol herontwikkeld en biedt ruimte aan o.a. de Haagse Hogeschool, de Megastores en vele nieuwe kantoren en woningen. Ook in Laakhaven West wordt er druk aan de weg getimmerd. Dit gebied zal de komende jaren veranderen in een moderne stadswijk waar ruimte is voor wonen en werken. Het havenkarakter blijft zoveel mogelijk behouden. Veel aandacht is er voor beplanting van de kades en inrichting van de pleinen. Nieuwe ondernemers en andere voorzieningen krijgen letterlijk de ruimte. Tegenover de River Towers wordt The Waldo gerealiseerd, met aantrekkelijke en zeer betaalbare starterswoningen. Een supermarkt is reeds in aanbouw. Laakhaven West wordt een echte thuishaven voor pioniers, starters en wereldburgers. Download hier het Laakhaven Magazine van de Gemeente Den Haag.
Den Haag
Wonen in Den Haag is wonen in een stad met internationale allure. Dit is mede te danken aan de aanwezigheid van het Vredespaleis, Europol en en het Joegoslavië Tribunaal. Den Haag is uiteraard ook het regeringscentrum en de hofstad van Nederland. Tientallen ambassades en meer dan 300 internationale bedrijven zijn hier gevestigd. Door deze grote internationale gemeenschap en haar rijke historie is er in Den Haag veel te beleven. De stad herbergt tal van monumenten en musea. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, waar het alle dagen van de week bruist. Het winkelaanbod is gevarieerd; naast de grotere ketens zijn er ook veel kleinere boetieks en speciaalzaken te vinden. Af en toe liever even uitwaaien en tot rust komen? Denk aan de stranden van Scheveningen en Kijkduin, maar ook aan parken en natuurgebieden zoals het Zuiderpark, Clingendael of het Haagse Bos.
Bereikbaarheid
Den Haag is centraal gelegen in de Randstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn andere grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, evenals luchthaven Schiphol, snel te bereiken.

Laakhaven West bevindt zich binnen Den Haag op een uitgelezen locatie. Een enorm pluspunt is de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zowel station Moerwijk als station Hollands Spoor zijn dichtbij. Daarnaast zijn er diverse tram- en bushaltes. Liever met de auto? De Centrumring loopt via de Neherkade en Calandstraat direct langs en door het gebied. Hierdoor zit u zo op de snelweg.


Disclaimer | Developed by U-lab